Mon projet 2 6

IVECO T-WAY..

30/04/21-FR bas de page

Nieuwe IVECO T-WAY: het sterkste voertuig dat is ontworpen voor de meest extreme offroad-missies

IVECO vervolledigt het IVECO WAY heavy-assortiment met de nieuwe off-road truck die is ontworpen en gebouwd voor de zwaarste missies in de meest extreme omstandigheden, die het overneemt van de legendarische TRAKKER.

Iveco t way press banner

De nieuwe IVECO T-WAY introduceert een nieuwe automatische transmissie HI-TRONIX met functies die specifiek zijn ontwikkeld voor offroad-mobiliteit. De nieuwe schijfremmen achter, de zwaar uitgevoerde achterwielophanging voor tandemassen, een lager leeggewicht en een groot aantal functies, zoals het HI-TRACTION-systeem, zorgen samen met de hoge connectiviteit, digitale services en een zeer comfortabele cabine voor een uitstekende efficiëntie en winstgevendheid.

IVECO biedt nu een complete, vernieuwde line-up voor offroad-missies met de nieuwe IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY.

09 jpg


IVECO presenteerde vandaag de nieuwe IVECO T-WAY zware terreinwagen aan zijn dealernetwerk en vertegenwoordigers van de internationale vakpers in een live digitaal evenement. De IVECO T-WAY bouwt voort op de erfenis van robuustheid en betrouwbaarheid van de lange lijn van kampioenen off-roaders van het merk. Het introduceert de modernste technologische oplossingen om alle verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen, veiligheid en chauffeurscomfort te overtreffen. Deze kenmerken van extreme taaiheid, hoge prestaties en betrouwbaarheid komen duidelijk tot uiting in het thema van de reclamelancercampagne: "TREAT IT BAD".

IVECO nam een ??innovatieve benadering van de virtuele lancering, speciaal ontworpen voor het IVECO Live Channel. Het bood de deelnemers een unieke ervaring door een meeslepend verhaal te vertellen dat bestond uit een mix van video-inhoud en live interacties. Het nam de gasten mee op een ontdekkingsreis door de offroad-wereld van IVECO en onthulde de nieuwste in zijn lange lijn van legendarische vrachtwagens.

Luca Sra, Chief Operating Officer IVECO Truck Business Unit, zei: “Vandaag openen we een nieuw hoofdstuk in IVECO's buitengewone offroad-geschiedenis met de lancering van de IVECO T-WAY, erfgenaam van de troon van de TRAKKER als de 'sterkste van de zwaarste '. Dit extra sterke voertuig, een echte kampioen op het gebied van prestaties, stevigheid en duurzaamheid, zal de aanwezigheid van IVECO in de zware offroad-sector verder versterken. De IVECO T-WAY voltooit de vernieuwing van ons zware IVECO WAY-assortiment, dat nu een van de meest verse, rijkste en meest innovatieve op de markt is. "

18 jpg

Thomas Hilse, IVECO Brand President, verklaarde: “We hebben de industrie wakker geschud met de IVECO S-WAY voor op de weg. Vandaag doen we het weer in de offroad-sector. We staan ??op het punt om ook in dit segment het vrachtvervoer naar de toekomst te brengen, en de toekomst is nu, met de IVECO T-WAY. We hebben de IVECO T-WAY ontworpen met de ambitie om nieuwe normen te stellen op het gebied van robuustheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, hantering, flexibiliteit op het gebied van carrosserie en verbonden diensten - en design, een ‘must’ voor een Italiaans merk. De naam zegt het al: T for Tough! "


"T" FOR TOUGH: ontworpen en gebouwd voor robuustheid en betrouwbaarheid
De IVECO T-WAY is ontworpen om de beste prestaties in zijn klasse te bieden bij elke offroad-missie. Het onderscheidt zich door zijn offroad-prestaties, robuustheid en torsiestijfheid. Het neemt de legendarische robuustheid van zijn voorgangers over van het stalen chassis met hoge weerstand met een frame van 10 mm dik, met een railbuigmoment bovenaan het segment van 177 kNm. De vooras heeft een maximale capaciteit van maar liefst 9 ton. Naafreductie op de achteras is standaard om de sterkte en prestaties te maximaliseren. De nieuwe heavy-duty achtervering voor tandemassen optimaliseert het voertuiggewicht en verbetert de offroad-prestaties met een grotere bodemvrijheid en een betere afloophoek.

De IVECO T-WAY levert al het vermogen dat nodig is voor tractie en aftakas met IVECO's betrouwbare en efficiënte Cursor 13-motor (13 liter) die tot 510 pk ontwikkelt - waarmee de prestaties van de Trakker met 10 pk worden overtroffen. Voor lichtere configuraties is hij ook verkrijgbaar met de Cursor 9-motor.

De motoren zijn gekoppeld aan de beproefde automatische HI-TRONIX-versnellingsbak met 12 en 16 versnellingen, die nu ook is uitgerust met nieuwe functies die specifiek bedoeld zijn voor offroad-mobiliteit. Ze omvatten een Hill Holder-functie om te helpen bij het vertrekken op steile hellingen, de Rocking-modus om tractie te herstellen in gladde omstandigheden en de Creep-modus voor ultralage snelheid bij stationair draaien. Voor de weggedeelten van de missie verbetert het IVECO HI-CRUISE-systeem de efficiëntie van de transmissie verder. Het omvat voorspellend schakelen, voorspellende cruisecontrol en een eco-roll-functie die de traagheid van het voertuig gebruikt bij het bergafwaarts rijden. Met deze nieuwe algoritmen levert HI-TRONIX de perfecte schakelstrategie voor elke toepassing.


PRODUCTIVITEIT EN EFFICIËNTIE: de volledig geconnecteerde truck met een nog groter laadvermogen
De IVECO T-WAY is ontworpen voor efficiëntie en productiviteit, met een groot aantal functies, een lager leeggewicht en nieuwe telematicafuncties en digitale services. Het biedt een nieuwe brandstofbesparende oplossing voor missies waarbij af en toe All Wheel Drive (AWD) nodig is: het HI-TRACTION hydrostatische aandrijfsysteem voor 6x4 starre en gelede modellen. Het werkt bij snelheden tot 25 km / u en wordt automatisch geactiveerd om indien nodig extra hydraulische voorwieltractie te bieden. Het levert aanzienlijke voordelen op in termen van brandstofverbruik en laadvermogen in vergelijking met de AWD-oplossing. Het lage leeggewicht is verder verlaagd met 325 kg in vergelijking met de Trakker met het nieuwe ontwerp van de tandemsteun op de achterassen, die nu een gietstuk uit één stuk is.

De IVECO T-WAY biedt de beste connectiviteit in zijn klasse die het kenmerk is van de WAY-reeks via de standaard Connectivity Box. Het connectiviteitssysteem biedt telediagnostiek en voorspellend onderhoud. Het stelt wagenparkbeheerders ook in staat om de prestaties van elk voertuig te allen tijde op afstand te volgen om maximale efficiëntie te garanderen. Het voortdurend uitbreidende portfolio van IVECO ON-connectiviteitsdiensten is gericht op het maximaliseren van de productiviteit van de klant en de duurzaamheid van het voertuig, evenals het minimaliseren van ongeplande stilstand.


EXTREME FLEXIBILITEIT: de meest conversievriendelijke offroad-truck
De IVECO T-WAY zal een favoriet worden van bodybuilders vanwege zijn buitengewone flexibiliteit. Met zowel starre als gelede versies, heeft het het grootste aanbod aan aandrijflijnopties op de markt: gedeeltelijke wielaandrijving op 6x4 starre en gelede en 8x4 starre modellen; evenals All Wheel Drive op 4x4 en 6x6 bakwagen en knikgestuurd, en op 8x8 bakwagen. Het All Wheel Drive-assortiment is uitgebreid met nieuwe 4, 4,2 en 4,5 meter wielbasismodellen, die speciale ladingen kunnen vervoeren zonder aanpassingen aan het chassis.

De nieuwe elektrische en elektronische architectuur van HI-MUX is volledig compatibel met de nieuwste generatie controlesystemen. Het nieuwe PTO-assortiment omvat een nieuwe high-performance sandwich-PTO die een koppel tot 2.300 Nm levert.

Deze extreme veelzijdigheid, breedte en diepte van het bereik en uitgebreide keuze aan varianten maken de IVECO T-WAY de perfecte truck voor alle soorten carrosserieën en beroepsopdrachten.

IVECO T-WAY: cabineontwerp gericht op chauffeurscomfort en veiligheid
De cabine van de IVECO T-WAY deelt het bestuurdersvriendelijke ontwerp van de IVECO WAY-reeks, met zijn slanke, aerodynamische lijnen. Verkrijgbaar in twee versies - AD korte cabine en AT lange cabine met standaard of hoog dak - het is gericht op functionaliteit om het dagelijkse werk van de bestuurder te vergemakkelijken. De volledige chauffeursruimte is gecreëerd om een ??praktische en gemakkelijk leefbare omgeving te bieden. De comfortabele en ergonomische bestuurdersstoel zorgt samen met het nieuwe concept multifunctionele stuurwiel voor uitstekend bestuurderscomfort.

De veiligheid van de bestuurder staat voorop in de zware omstandigheden waarmee de IVECO T-WAY doorgaans wordt geconfronteerd. Het voertuig is ontworpen om maximale bescherming te bieden, met veiligheidsvoorzieningen die de typegoedkeuringsvereisten ver overtreffen. Het nieuwe remsysteem is standaard voorzien van EBS, volledige schijfremmen zijn beschikbaar op PWD-modellen en nieuwe ADAS (Advanced Driving Assistance Systems) zijn beschikbaar in het hele assortiment.


IVECO's complete offroad-aanbod: de nieuwe IVECO T-WAY samen met de IVECO X-WAY
De IVECO T-WAY en IVECO X-WAY vormen het volledige offroad-assortiment van IVECO, het meest complete en vernieuwde assortiment voor offroad-toepassingen op de markt.

De IVECO X-WAY zware serie is ideaal voor toepassingen waarbij de truck 90% van de tijd op de weg werkt en in staat is om de laatste kilometer offroad te rijden om de werklocatie te bereiken. Het is ontworpen voor flexibiliteit, met een uitgebreide keuze aan chassis-, cabine- en asvarianten. Het is gebouwd voor robuustheid en betrouwbaarheid in een breed scala aan toepassingen, en heeft alle veiligheids-, comfort- en efficiëntiefuncties van een wegvoertuig. Het is het perfecte voertuig voor markten met strikte limieten aan het totale gewicht, en dus waar het laadvermogen de productiviteit stimuleert - met name de SuperLight-versie, die het hoogste laadvermogen in zijn klasse levert.

VECO WAY RANGE: een complete line-up met een oplossing voor elke heavy-duty missie
De lancering van vandaag maakt de IVECO WAY-reeks compleet, die nu een uitgebreide reeks eersteklas voertuigen biedt voor elke missie:

     IVECO S-WAY: de best presterende en meest efficiënte zware vrachtwagen voor op de weg in zijn categorie.
     IVECO S-WAY Natural Power: de eerste zware vrachtwagen op aardgas ontworpen voor lang transport.
     IVECO X-WAY: de 'perfecte kruising' van IVECO's uitmuntende langeafstandstransporten en offroad-robuustheid.
     IVECO T-WAY: het zwaarste voertuig op de zware markt dat prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid tot het uiterste tilt.

Info IVECO Trucks

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30/04/21

Nouvel IVECO T-WAY: le véhicule le plus résistant conçu pour les missions hors route les plus extrêmes

IVECO complète la gamme lourde IVECO WAY avec le nouveau camion tout-terrain conçu et conçu pour les missions les plus difficiles dans les conditions les plus extrêmes, qui prend le relais du légendaire TRAKKER.

Iveco t way press banner

Le nouvel IVECO T-WAY présente une nouvelle transmission automatisée HI-TRONIX avec des fonctions spécialement développées pour la mobilité hors route. Les nouveaux freins à disque arrière, le système de suspension arrière robuste pour les essieux tandem, le poids à vide réduit et une foule de fonctionnalités telles que le système HI-TRACTION, ainsi que la connectivité élevée, les services numériques et la cabine haut confort contribuent à une efficacité exceptionnelle. et rentabilité.

IVECO propose désormais une gamme complète et renouvelée pour les missions tout-terrain avec les nouveaux IVECO T-WAY et IVECO X-WAY.


IVECO a présenté aujourd'hui le nouveau véhicule tout-terrain lourd IVECO T-WAY à son réseau de concessionnaires et aux représentants de la presse professionnelle internationale lors d'un événement numérique en direct. L’IVECO T-WAY s’appuie sur l’héritage de robustesse et de fiabilité de la longue lignée de champions tout-terrain de la marque. Il présente des solutions technologiques de pointe pour dépasser toutes les attentes en matière de productivité, de capacité de charge utile, de sécurité et de confort du conducteur. Ces caractéristiques de dureté extrême, de hautes performances et de fiabilité sont clairement exprimées par le thème de la campagne de lancement publicitaire: «TREAT IT BAD».

IVECO a adopté une approche innovante du lancement virtuel spécialement conçu pour IVECO Live Channel. Il a offert aux participants une expérience unique, racontant une histoire immersive composée d'un mélange de contenu vidéo et d'interactions en direct. Il a emmené les invités dans un voyage de découverte à travers le monde tout-terrain d’IVECO et a dévoilé le dernier né de sa longue lignée de camions légendaires.

Luca Sra, Chief Operating Officer IVECO Truck Business Unit, a déclaré: «Aujourd'hui, nous ouvrons un nouveau chapitre dans l'extraordinaire histoire tout-terrain d'IVECO avec le lancement de l'IVECO T-WAY, héritier du trône du TRAKKER en tant que le plus lourd ». Ce véhicule extra-fort, véritable champion de la performance, de la robustesse et de la durabilité, renforcera encore la présence d’IVECO dans le secteur du tout-terrain lourd. L'IVECO T-WAY complète le renouvellement de notre gamme lourde IVECO WAY, qui est désormais l'une des plus fraîches, des plus riches et des plus innovantes du marché.

Thomas Hilse, président de la marque IVECO, a déclaré: «Nous avons secoué l'industrie avec l'IVECO S-WAY sur route. Aujourd'hui, nous le faisons à nouveau dans le secteur tout-terrain. Nous sommes sur le point de faire entrer le camionnage dans le futur dans ce segment aussi, et le futur l'est maintenant, avec l'IVECO T-WAY. Nous avons conçu l'IVECO T-WAY avec l'ambition de définir de nouvelles normes en matière de robustesse, de fiabilité, d'efficacité, de maniabilité, de flexibilité de carrosserie et de services connectés - et de design, un «must» pour une marque italienne. Le nom dit tout: T pour Tough! »

09 jpg


«T» FOR TOUGH: conçu et fabriqué pour la robustesse et la fiabilité
L'IVECO T-WAY a été conçu pour offrir les meilleures performances de sa catégorie dans chaque mission hors route. Il se distingue par ses performances tout-terrain, sa robustesse et sa rigidité en torsion. Il reprend de ses prédécesseurs la robustesse légendaire du châssis en acier à haute résistance avec un châssis de 10 mm d'épaisseur, avec un moment de flexion du rail en haut du segment à 177 kNm. L'essieu avant a une capacité maximale de 9 tonnes. La réduction du moyeu sur l'essieu arrière est standard pour maximiser la résistance et les performances. Le nouveau système de suspension arrière pour essieux tandem optimise le poids du véhicule et améliore les performances hors route avec une plus grande garde au sol et un meilleur angle de départ.

L’IVECO T-WAY délivre toute la puissance nécessaire à la traction et à la prise de force avec le moteur Cursor 13 (13 litres) fiable et efficace d’IVECO qui développe jusqu’à 510 ch - dépassant les performances du Trakker de 10 ch. Pour les configurations plus légères, il est également disponible avec le moteur Cursor 9.

Les moteurs sont couplés à la boîte de vitesses automatisée HI-TRONIX éprouvée à 12 et 16 rapports, qui intègre désormais également de nouvelles fonctions spécifiquement destinées à la mobilité hors route. Ils incluent une fonction Hill Holder pour aider au départ sur des pentes raides, un mode Rocking pour aider à récupérer la traction dans des conditions glissantes et un mode Creep pour une vitesse ultra-lente au ralenti. Pour les tronçons routiers de la mission, le système IVECO HI-CRUISE améliore encore l’efficacité de la transmission. Il comprend un changement de vitesse prédictif, un régulateur de vitesse prédictif et une fonction éco-roulis qui utilise l’inertie du véhicule en descente. Avec ces nouveaux algorithmes, HI-TRONIX offre la stratégie de changement de vitesse parfaite pour chaque application.

18 jpg


PRODUCTIVITÉ ET EFFICACITÉ: le camion entièrement connecté avec une charge utile encore plus grande
L'IVECO T-WAY a été conçu pour être efficace et productif, avec une multitude de fonctionnalités, un poids à vide réduit et de nouvelles fonctionnalités télématiques et services numériques. Il offre une nouvelle solution d'économie de carburant pour les missions qui nécessitent une capacité de traction intégrale (AWD) occasionnelle: le système d'entraînement hydrostatique HI-TRACTION pour les modèles rigides et articulés 6x4. Il fonctionne à des vitesses allant jusqu'à 25 km / h et est automatiquement activé pour fournir une traction hydraulique supplémentaire sur les roues avant en cas de besoin. Elle offre des avantages significatifs en termes de consommation de carburant et de charge utile par rapport à la solution AWD. Le faible poids à vide a encore été réduit de 325 kg par rapport au Trakker avec le nouveau design du support tandem sur les essieux arrière, qui est désormais un composant de coulée monobloc.

L'IVECO T-WAY dispose de la meilleure connectivité de sa catégorie qui caractérise la gamme WAY via le boîtier de connectivité standard. Le système de connectivité fournit un télédiagnostic et une maintenance prédictive. Il permet également aux gestionnaires de flotte de surveiller à distance les performances de chaque véhicule à tout moment pour assurer une efficacité maximale. Le portefeuille en constante expansion de services de connectivité IVECO ON vise à maximiser la productivité des clients et la durabilité du véhicule, ainsi qu'à minimiser les temps d'arrêt imprévus.


FLEXIBILITÉ EXTRÊME: le camion tout-terrain le plus adapté aux conversions
L'IVECO T-WAY est en passe de devenir un favori des culturistes pour son extraordinaire flexibilité. Avec des versions rigides et articulées, il dispose de l'offre la plus large d'options de transmission sur le marché: traction partielle sur les modèles 6x4 rigides et articulés et 8x4 rigides; ainsi que la traction intégrale sur les versions 4x4 et 6x6 rigides et articulées, et sur les versions rigides 8x8. La gamme de traction intégrale a été étendue avec de nouveaux modèles d'empattement de 4, 4,2 et 4,5 mètres, qui peuvent transporter des charges spéciales sans modification du châssis.

La nouvelle architecture électrique et électronique HI-MUX est entièrement compatible avec les systèmes de contrôle de dernière génération. La nouvelle gamme de prises de force comprend une nouvelle prise de force sandwich hautes performances qui délivre jusqu'à 2300 Nm de couple.

Cette polyvalence extrême, la largeur et la profondeur de gamme, ainsi que le vaste choix de variantes font de l'IVECO T-WAY le camion parfait pour tous types de carrosseries et missions professionnelles.

IVECO T-WAY: conception de la cabine centrée sur le confort et la sécurité du conducteur
La cabine de l'IVECO T-WAY partage le design convivial de la gamme IVECO WAY, avec ses lignes épurées et aérodynamiques. Disponible en deux versions - cabine courte AD et cabine longue AT avec toit standard ou haut - il est axé sur la fonctionnalité pour faciliter le travail quotidien du conducteur. L'ensemble de la zone du conducteur a été créé pour fournir un environnement pratique et facile à vivre. Le siège conducteur confortable et ergonomique, associé au nouveau concept de volant multifonction, assure un excellent confort au conducteur.

La sécurité du conducteur est primordiale dans les conditions difficiles auxquelles est généralement confronté l'IVECO T-WAY. Le véhicule est conçu pour offrir une protection maximale, avec des caractéristiques de sécurité qui dépassent de loin les exigences de la réception par type. Le nouveau système de freinage est équipé de série de l'EBS, des freins à disque complets sont disponibles sur les modèles PWD et de nouveaux ADAS (Advanced Driving Assistance Systems) sont disponibles sur toute la gamme.


L'offre tout-terrain complète d'IVECO: le nouvel IVECO T-WAY associé à l'IVECO X-WAY
Les IVECO T-WAY et IVECO X-WAY constituent la gamme complète tout-terrain d’IVECO, qui est la gamme la plus complète et renouvelée pour les applications tout-terrain du marché.

La gamme lourde IVECO X-WAY est idéale pour les applications où le camion travaille 90% du temps sur la route, et est capable de s'attaquer au dernier kilomètre hors route pour atteindre le chantier. Il est conçu pour la flexibilité, avec un vaste choix de variantes de châssis, de cabine et d'essieu. Il est construit pour la robustesse et la fiabilité dans une grande variété d'applications, et possède toutes les caractéristiques de sécurité, de confort et d'efficacité d'un véhicule routier. C'est le véhicule parfait pour les marchés avec des limites strictes de poids total, et par conséquent où la charge utile stimule la productivité - en particulier la version SuperLight, qui offre la charge utile la plus élevée de sa catégorie.

GAMME VECO WAY: une gamme complète avec une solution pour chaque mission lourde
Le lancement d’aujourd’hui complète la gamme IVECO WAY, qui propose désormais une vaste gamme de véhicules lourds de premier ordre pour chaque mission:

     IVECO S-WAY: le poids lourd routier le plus performant et le plus efficace de sa catégorie.
     IVECO S-WAY Natural Power: le premier camion lourd au gaz naturel conçu pour les longs trajets.
     IVECO X-WAY: le «croisement parfait» de l’excellence long-courrier et de la robustesse tout-terrain d’IVECO.
     IVECO T-WAY: le véhicule le plus résistant du marché lourd qui pousse les performances, la fiabilité et la polyvalence à l'extrême.

Infos IVECO Trucks

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !