Mon projet 2 6

Liebherr will showcase their latest innovations at MINExpo 2021

26/07/21-FR bas de page

Liebherr zal hun nieuwste innovaties presenteren op MINExpo 2021

Liebherr zal zijn nieuwste innovatieve apparatuur, technologie en diensten voor de mijnbouw presenteren op MINExpo International® in Las Vegas, VS, van 13-15 september 2021.

Met een totale oppervlakte van meer dan 2.600 m² zal Liebherr stand #7627 verbeteringen presenteren van de productsegmenten Mijnbouw, Mobiele Kranen en Componenten.

Op MINExpo 2021 zal Liebherr Mining de R 9150 Generation 7 (G7) 130t / 143 ton graafmachine tonen, de volgende generatie graafmachinecabine van de onlangs aangekondigde R 9600 G8, de PR 776 70t / 77 ton mijnbouwdozer met LiReCon telebedieningssysteem, de nieuw geïntroduceerde T 274 305t / 336 ton-vrachtwagen samen met een display van Liebherr Components, en de LRT 1090-2.1 90t / 100 ton ruwterreinkraan van Liebherr Mobile Cranes. Nieuwe ontwikkelingen en opwindende aankondigingen zullen worden gepresenteerd uit de nieuwe technologieportfolio van Liebherr Mining, evenals de weg voorwaarts naar mijnbouw met lage en nulemissie.

Deelnemers kunnen via een VR-stand met nieuwe technologieën communiceren en de technologie van Liebherr ontdekken tijdens de dagelijkse masterclasses met Liebherr-experts. Fans en klanten die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, zullen niets missen; alle exposities, aankondigingen en showcases van de expo worden ook op Liebherr's website en sociale mediakanalen geplaatst.
De graafmachine R 9600 is uitgerust met Liebherr Power Efficiency, assistentiesystemen en hulp bij het vullen van bakken.

Liebherr r9600 excavator 300dpi

R 9150 G7, R 9200 G7 en R 9600 G8

Liebherr introduceert drie nieuwe graafmachines op MINExpo: de R 9150 Generation 7 (machine tentoongesteld op de stand), de R 9200 Generation 7 en de gloednieuwe R 9600 Generation 8 (cabine tentoongesteld op de stand). Deze drie machines bepalen de nieuwe naamgevingsstrategie op basis van technologieniveaus voor Liebherr-machines. Deze aanpak is erop gericht om op een heldere manier te komen tot een gemeenschappelijke en lange termijn logica binnen de productlijnen Grondverzet en Mijnbouw.

Alle drie de graafmachines zijn nu uitgerust met de nieuwste innovaties, waaronder Liebherr Power Efficiency, Assistance Systems en Bucket Filling Assistant.

LPE (Liebherr Power Efficiency) is een specifiek motor- en hydraulisch managementsysteem dat het brandstofverbruik tot 20% drastisch verlaagt. Assistentiesystemen zijn geavanceerde toepassingen aan boord die zijn ontworpen om de machinist te helpen efficiënter te worden door middel van analyses en bruikbare inzichten. Assistentiesystemen worden fysiek gepresenteerd in de cabine van de R 9600 en op tablets die op de stand worden getoond.

Bezoekers kunnen de Assistance Systems ook ontdekken door middel van een meeslepende ervaring in de VR-ruimte (virtual reality). BFA (Bucket Filling Assistant) is het eerste automatiseringsproduct van het Liebherr-portfolio voor hydraulische graafmachines en stelt de machinist in staat om het bakvulproces automatisch te realiseren.
De T 274 is een echte machine van 305 ton die snelle cyclustijden, hogere productiesnelheden, een laag brandstofverbruik en lage kosten per ton biedt.

Liebherr t274 mining truck 300dpi

T 274 mijnbouwtruck

Liebherr heeft onlangs zijn productaanbod uitgebreid met de T 274, een toonaangevende vrachtwagen van 305 ton / 336 ton. Deze nieuwe truck overbrugt de kloof tussen de T 284 en T 264. De T 274, ontworpen en aangepast op basis van jarenlange ervaring in de ontwikkeling van mijnbouwtrucks, is een echte 305-tons machine die snelle cyclustijden, hogere productiesnelheden, een laag brandstofverbruik en lage kosten per ton.

Deze nieuwe truck volgt hetzelfde basisontwerp als de T 284 en profiteert van zijn tientallen jaren praktijkervaring. Bestuurders en technici kunnen eersteklas comfort en veiligheid verwachten tijdens het rijden en onderhouden van deze truck. Er is een breed scala aan opties beschikbaar, waaronder het Liebherr Trolley Assist-systeem en de Liebherr Autonomy Kit.
De PR 776 bulldozer zal zijn uitgerust met het nieuwe LiReCon Liebherr telebedieningssysteem, dat extra comfort en veiligheid biedt aan machinisten in zware mijnbouwtoepassingen.

Liebherr lirecon teleoprations stand 300dpiPR 776 bulldozer en LiReCon telebedieningssysteem Liebherr zal ook zijn vlaggenschip-mijndozer, de PR 776 Litronic, presenteren, die de beste efficiëntie in zijn klasse levert. De machine zal samen met het nieuwe LiReCon Liebherr telebedieningssysteem te zien zijn. LiReCon (Liebherr Remote Control) biedt extra comfort en veiligheid voor operators in zware mijnbouwtoepassingen.

Liebherr diesel engine d9816 mining 300dpi

Liebherr-componenten en serie D98-dieselmotoren

Componenten van Liebherr voor mijnbouwtoepassingen zullen ook te zien zijn op MINExpo. Een van de componenten is de serie D98-dieselmotoren, die beschikbaar is voor zowel Liebherr als andere fabrikanten van mijnbouwapparatuur, voor nieuwe en vernieuwde machines.

De V-16-motor van de D98-familie, de D9816, is niet alleen te zien op de stand, maar vormt ook het hart van de tentoongestelde T 274-vrachtwagen. Dit markeert het begin van de integratie van de D98-serie in Liebherr-machines.

Liebherr lrt1090 2 1 300dpi

LRT 1090-2.1 ruwterreinkraan

De LRT 1090-2.1 90t / 100 ton ruwterreinkraan is ontworpen om het hoogste veiligheidsniveau te leveren. Hij is standaard uitgerust met een stempelmonitor die automatisch de ondersteuningsstatus detecteert en is inclusief het kraanbesturingssysteem. Hij wordt ook standaard geleverd met de VarioBase® variabele steunbasis die de flexibiliteit op de bouwplaats vergroot en het hefvermogen van de kraan vergroot.

De LRT 1090-2.1 heeft een telescopische giek van 47 m. Het telescopische systeem bestaat uit een tweetraps hydraulische cilinder met een kabelverlengingsmechanisme. De giek kan eenvoudig worden uitgeschoven met twee telescopische standen, sterk of lang. Het uitschuifmechanisme is ontworpen voor hoge telescopische hefcapaciteiten.
Innovatieve mijnbouwtechnologie Productportfolio

Liebherr presenteert de wereldpremière van zijn gloednieuwe productportfolio voor mijnbouwtechnologie op MINExpo. Dit zal de interoperabele en schaalbare benadering van het bedrijf ten aanzien van hun aanbod van apparatuur, technologie en serviceproducten demonstreren.

Dit portfolio, bestaande uit Liebherr's producten voor assistentiesystemen, machineautomatisering en digitale service, biedt klanten flexibele leveringsoplossingen om de veiligheid en de operationele effectiviteit van activa te vergroten.

Samen zullen deze producten de prestaties van de machinist ondersteunen, diagnostische processen optimaliseren en machinefuncties automatiseren, terwijl machinegegevens en OEM-expertise worden geïntegreerd in de door de klant gekozen technologielandschappen.

Liebherr minexpo keyvisual 300dpi

Nul-emissieprogramma

Liebherr streeft naar duurzame oplossingen voor de lange termijn en onderzoekt verschillende opties waarbij veiligheid, kosten, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en flexibiliteit centraal staan. Liebherr Mining biedt al een reeks oplossingen om klanten te helpen lage emissies te bereiken, waaronder ons volledige assortiment elektrische graafmachines en binnenkort een volledig assortiment mijnbouwtrucks die geschikt zijn voor trolleys.

Daarnaast heeft Liebherr Mining een duidelijke visie en routekaart om haar huidige aanbod uit te breiden om in 2022 te komen tot oplossingen met weinig fossiele brandstoffen, samen met fossiele brandstofvrije oplossingen voor de meeste toepassingen tegen 2030.

Op MINExpo zullen strategische partnerschappen met energie- en infrastructuurleveranciers worden aangekondigd, naast de roadmap voor Liebherr om deze oplossingen aan onze klanten te leveren.

Liebherr

MINExpo International

Info LIEBHERR

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26/07/21

Liebherr présentera ses dernières innovations à MINExpo 2021

Liebherr présentera ses derniers équipements, technologies et services innovants pour l'industrie minière à MINExpo International® à Las Vegas, aux États-Unis, du 13 au 15 septembre 2021.

Couvrant une superficie totale de plus de 28 000 pieds carrés (2 600 m2), le stand Liebherr #7627 présentera les avancées de ses segments de produits Mines, Grues mobiles et Composants.

À MINExpo 2021, Liebherr Mining présentera la pelle R 9150 Generation 7 (G7) 130 t / 143 tonnes, la prochaine génération de cabine de pelle de la R 9600 G8 récemment annoncée, le bulldozer minier PR 776 70 t / 77 tonnes avec système de téléopération LiReCon, le tout nouveau camion de transport T 274 305 t / 336 tonnes avec un présentoir de Liebherr Components, et la grue tout-terrain LRT 1090-2.1 90 t / 100 tonnes de Liebherr Mobile Cranes. De nouveaux développements et des annonces passionnantes seront présentés à partir du nouveau portefeuille de technologies de Liebherr Mining, ainsi que la voie à suivre vers l'exploitation minière à faibles et zéro émissions.

Les participants pourront interagir avec les nouvelles technologies via un stand VR et découvrir la technologie Liebherr lors des masterclasses quotidiennes organisées avec des experts Liebherr. Les fans et les clients qui ne peuvent pas assister en personne ne manqueront pas; toutes les expositions, annonces et vitrines de l'exposition seront également diffusées sur le site Web et les réseaux sociaux de Liebherr.
La pelle R 9600 est équipée de l'efficacité énergétique Liebherr, des systèmes d'assistance et de l'assistant de remplissage de godet.

Liebherr r9600 excavator 300dpi

R 9150 G7, R 9200 G7 et R 9600 G8

Liebherr présentera trois nouvelles pelles à MINExpo : la R 9150 Génération 7 (machine présentée sur le stand), la R 9200 Génération 7 et la toute nouvelle R 9600 Génération 8 (cabine présentée sur le stand). Ces trois machines établissent la nouvelle stratégie de nommage basée sur les niveaux technologiques des machines Liebherr. Cette démarche vise à réaliser de manière claire une logique commune et de long terme au sein des gammes de produits Terrassement et Mines.

Les trois pelles sont désormais équipées des dernières innovations, notamment Liebherr Power Efficiency, Assistance Systems et Bucket Filling Assistant.

Le LPE (Liebherr Power Efficiency) est un système spécifique de gestion du moteur et de l'hydraulique, qui permet de réduire drastiquement la consommation de carburant jusqu'à 20 %. Les systèmes d'assistance sont des applications embarquées avancées conçues pour aider l'opérateur à devenir plus efficace grâce à des analyses et des informations exploitables. Assistance Systems sera présenté physiquement dans la cabine de la R 9600 et sur des tablettes exposées sur le stand.

Les visiteurs peuvent également découvrir les Systèmes d'Assistance à travers une expérience immersive dans l'espace VR (réalité virtuelle). BFA (Bucket Filling Assistant) est le premier produit d'automatisation de la gamme de pelles hydrauliques Liebherr et permet à l'opérateur de réaliser automatiquement le processus de remplissage du godet.
La T 274 est une véritable machine de 305 tonnes qui offre des temps de cycle rapides, des taux de production plus élevés, une faible consommation de carburant et un faible coût par tonne.

Liebherr t274 mining truck 300dpi

Camion minier T 274

Liebherr a récemment étendu son offre de produits avec le T 274, un camion de transport de 305 t / 336 tonnes leader dans sa catégorie. Ce nouveau camion comble le fossé entre le T 284 et le T 264. Conçu et adapté à partir d'années d'expérience dans le développement de camions miniers, le T 274 est une véritable machine de 305 tonnes qui offre des temps de cycle rapides, des taux de production plus élevés, une faible consommation de carburant et un faible coût par tonne.

Ce nouveau camion suit la même conception de base que le T 284, bénéficiant de ses décennies d'expérience sur le terrain. Les opérateurs et les techniciens peuvent s'attendre à bénéficier d'un confort et d'une sécurité de première classe lors de la conduite et de l'entretien de ce camion. Une large gamme d'options est disponible, notamment le système d'assistance au chariot Liebherr et le kit d'autonomie Liebherr.
Le bulldozer PR 776 sera équipé du nouveau système de téléopération LiReCon Liebherr, qui offre un confort et une sécurité supplémentaires aux opérateurs dans les applications minières difficiles.

Liebherr lirecon teleoprations stand 300dpi

Bulldozer PR 776 et système de téléopération LiReCon

Liebherr présentera également son bulldozer minier phare, le PR 776 Litronic, qui offre la meilleure efficacité de sa catégorie.

La machine sera exposée avec le nouveau système de téléopération LiReCon Liebherr. LiReCon (Liebherr Remote Control) offre un confort et une sécurité supplémentaires aux opérateurs dans les applications minières difficiles.

Liebherr diesel engine d9816 mining 300dpi

Composants Liebherr et série de moteurs diesel D98

Les composants Liebherr pour les applications minières seront également présents à MINExpo. Parmi les composants se trouve la série de moteurs diesel D98, qui est disponible à la fois pour Liebherr et d'autres fabricants d'équipements miniers, pour les machines neuves et remotorisées.

Le moteur V-16 de la famille D98, le D9816, n'est pas seulement exposé sur le stand mais est également au cœur du camion de transport T 274 exposé. C'est le début de l'intégration de la série D98 dans les machines Liebherr.

Liebherr lrt1090 2 1 300dpi

Grue tout terrain LRT 1090-2.1

La grue tout-terrain LRT 1090-2.1 90t / 100 tonnes est conçue pour offrir le plus haut niveau de sécurité. Il est équipé en standard d'un moniteur de stabilisateur qui détecte automatiquement l'état du support et inclut le système de contrôle de la grue. Il est également livré en standard avec la base de support variable VarioBase® qui améliore la flexibilité sur site et augmente la capacité de levage de la grue.

Le LRT 1090-2.1 est doté d'une flèche télescopique de 47 m / 154 pieds. Son système télescopique se compose d'un vérin hydraulique à deux étages avec un mécanisme d'extension de corde. La flèche peut être étendue facilement avec deux modes de télescopage, fort ou long. Le mécanisme d'extension a été conçu pour des capacités de levage télescopiques élevées.
Portefeuille de produits de technologie minière innovante

Liebherr présentera la première mondiale de son tout nouveau portefeuille de produits de technologie minière à MINExpo. Cela démontrera l'approche interopérable et évolutive de l'entreprise pour ses offres d'équipements, de technologies et de services.

Ce portefeuille composé des systèmes d'assistance, de l'automatisation des machines et des produits de service numérique de Liebherr fournira aux clients une gamme flexible de solutions d'approvisionnement pour augmenter la sécurité et l'efficacité opérationnelle des actifs.

Ensemble, ces produits soutiendront les performances de l'opérateur, optimiseront les processus de diagnostic et automatiseront les fonctions de la machine, tout en intégrant les données de la machine et l'expertise OEM dans les paysages technologiques choisis par les clients.

Liebherr minexpo keyvisual 300dpi 1

Programme zéro émission

Liebherr s'efforce de trouver des solutions durables à long terme, en étudiant différentes options centrées sur la sécurité, le coût, la fiabilité, la maintenabilité et la flexibilité. Liebherr Mining propose déjà une gamme de solutions pour aider ses clients à réduire leurs émissions, notamment notre gamme complète de pelles électriques et bientôt une gamme complète de camions miniers à chariot.

De plus, Liebherr Mining a une vision et une feuille de route claires pour étendre son offre actuelle afin d'atteindre des solutions à faible consommation de combustibles fossiles en 2022, ainsi que des solutions sans combustibles fossiles pour la majorité des applications d'ici 2030.

À MINExpo, des partenariats stratégiques avec des fournisseurs d'énergie et d'infrastructures seront annoncés, ainsi que la feuille de route de Liebherr pour fournir ces solutions à nos clients.

Liebherr

MINExpo International

Info LIEBHERR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Date de dernière mise à jour : 25/07/2021

  • 1 vote. Moyenne 5 sur 5.